Οι γιορτινές ημέρες πλησιάζουν , η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα ζεσταίνει τις καρδιές και η χαρά των Χριστουγέννων γίνεται όλο και περισσότερο αισθητή στην πόλη μας.

Αυτές τις μέρες αγάπης, τα δώρα αποτελούν μέρος μια ιερής διαδικασίας, μέρος μιας παγκόσμιας παράδοσης. Η αγάπη έχει τον πρώτο λόγο και τα συναισθήματα είναι έκδηλα, ανάμεσα σε οικεία πρόσωπα.

H σκέψη όλων γυρίζει και στους ευάλωτους συνανθρώπους μας που χρειάζονται περισσότερο από τις υπόλοιπες μέρες να νιώσουν τη θαλπωρή των ημερών.

Με ευαισθησία και καλαισθησία, η δημιουργική ομάδα του κέντρου πολιτισμού Ιωλκός, ετοίμασε μια όμορφη γιορτή και μας περιμένει όλους, να επισκεφθούμε το αρχοντικό Ζαφειρίου την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, για να διαλέξουμε δώρα φτιαγμένα με αγάπη και δεξιοτεχνία.

Οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια όμορφη Κυριακάτικη βόλτα και τα έσοδα από τι;ς αγορές θα ενισχύσουν το φιλάνθρωπο έργο των μελών του κέντρου πολιτισμού και θα φέρουν χαρά στις ευάλωτες οικογένειες της περιοχής.

Εκτός από τα δώρα, θα έχετε την ευκαρία να απολαύσετε ενα ζεστό ρόφημα και να δοκιμάσετε γλυκά, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Γυμνάσιο Ιωλκού θα πλαισιώσει την εκδήλωση με τα παιδιά να τραγουδούν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Η κ. Ντία Μουτσινά, μίλησε στην πρωινή εκπομπή Ennitime is a good time και έστειλε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους, αυτή την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο Χριστουγεννιάτικο BAZZAR ΑΓΑΠΗΣ στο αρχοντικό Ζαφειρίου.

Ακούστε εδώ το μήνυμά της:

syn adv group