Yλικά

2 ντομάτες μεγάλες και σφιχτές
1 κ.σ. ελαιόλαδο
½ κ.γ. αλάτι
½ κ.γ. μαύρο πιπέρι
½ κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
½ κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι
2 μεγάλα αυγά
2 κ.σ. φέτα
2 κ.σ. ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 190 °C.
Κόψτε τις κορυφές των ντοματών. Βγάλτε προσεκτικά τους σπόρους και τον πολτό με ένα κουτάλι ή και με μαχαίρι αν χρειάζεται.
Περιχύστε τις κούφιες ντομάτες με ελαιόλαδο και απλώστε το ομοιόμορφα με τα χέρια σας. Τοποθετήστε τις σε ένα ταψί με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω. Πασπαλίστε τις ντομάτες με αλάτι, πιπέρι, σκόνη σκόρδου και θυμάρι.
Σπάστε κάθε αυγό σε ένα μικρό μπωλάκι και, στη συνέχεια, ρίξτε το καθένα μέσα σε μια ντομάτα με προσοχή.
Ψήστε για 25 λεπτά ή μέχρι να σταθεροποιηθούν τα ασπράδια των αυγών. Προσθέστε μια πρέζα αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια, γαρνίρετε με φρέσκα κρεμμυδάκια, φέτα και σερβίρετε.