Ανάβουν τα φώτα στην Τσαγκαράδα στην πλατεία Αγίου Στεφάνου και στέλνουν το μήνυμα των Χριστουγέννων σε όλη τη χώρα μ ένα δέντρο φτιαγμένο από θαλασσόξυλα, ένα σύμβολικό δέντρο για τη νέα αρχή μετά τις καταστροφές από τις πλημμύρες. Ένα Χριστουγεννιάτικο σύμβολο σεβασμού στη φύση.

Ο πρόεδρος του Τουριστικού και Αναπτυξιακού Συλλόγου Τσαγκαράδας κ. Χρήστος Μάρτζος, μίλησε στην εκπομπή Ennitime is a good time με ενθουσιασμό για τις εκδηλώσεις της εορταστικής περιόδου και φάνηκε αισιόδοξος και για το ποσοστό των κρατήσεων, εκτιμώντας πως μέχρι αυτή τη στιγμή, το ποσοστό φτάνει στα 70% και είναι μια σημαντική απόδειξη πως το Ανατολικό Πήλιο στέκεται και πάλι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες στο Βουνό των Κενταύρων.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη:

Ευφάνταστες ιδέες, γιορτινή ατμόσφαιρα και χαμόγελα, περιμένουν τους επισκέπτες των Χριστουγέννων στην Τσαγκαράδα Πηλίου

Για μια ακόμη φορά, αποδεικνύεται πως η καλή συνεργασία των κατοίκων, η όρεξη για την καλύτερη προβολή του τουριστιού προϊόντος και η εξωστρέφεια, αποδίδουν.

Αν δεν έχετε ακόμ βρει Χριστουγεννιάτικο προορισμό, η γραφική Τσαγκαράδα, έχει ζεστάνει και διακοσμίσει τα φιλόξενα ξενοδοχεία, έχει γαστρονομικές προτάσεις από την κουζίνα του Πηλίου και σας προτείνει το πιο γιορτινό ημοερολόγιο.

Γιορτινό Καλεντάρι στην Τσαγκαράδα!

Η Τσαγκαράδα σας προσκαλεί να την ανακαλύψετε και στην περίοδο των Χριστουγέννων

Για όλη την διάρκεια των εορταστικών ημερών ο Τουριστικός & Αναπτυξιακός Σύλλογος Επαγγελματιών Τσαγκαράδας διοργανώνει εκδηλώσεις για παιδιά και μεγάλους.

Ευκαιρία για εξερεύνηση Θα εξερευνήσουμε τα ιστορικά τοπόσημα του χωριού σε ένα πρωτότυπο πολιτιστικό κυνήγι θησαυρού, κερδίζοντας δώρα και εκπτώσεις στις επιχειρήσεις του Συλλόγου!

Ανακαλύπτουμε τα ξωτικάΘα δούμε μαγικά κόλπα και θα παίξουμε με τα ξωτικά των Χριστουγέννων!

Δημιουργούμε στο εργαστήριο πηλού!

Αρωματικό καλωσόρισμα με ζεστό κρασί και τσάι με βότανα του Πηλίου

Γινόμαστε Παιδιά και ακούμε Χριστουγεννιάτικα παραμύθια και ιστορίες από την παράδοση του Πηλίου!

Φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο των Ευχών,
θα γευτούμε ζαχαρωτά και γλυκίσματα, θα τραγουδήσουμε τα κάλαντα και θα γράψουμε γράμματα στον Άγιο Βασίλη!

Καλλιτέχνες του τόπου μας γίνονται αφορμή να διασκεδάσουμε με ζωντανές μελωδίες από τον Φώτη Τάμπα και τον Αυγουστίνο Μιχαλόπουλο

Χαρίζουμε δώρα στους μικρούς μαλλιαρούς φίλους μας, ενισχύοντας στην Φιλοζωική γωνιά

Γνωρίζουμε τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα

Ευκαιρία να κερδίσουμε τριήμερα διαμονής στην Τσαγκαράδα στην μεγάλη Χριστουγεννιάτικη λαχειοφόρο

Φέτος στις γιορτές, στην μαγευτική Τσαγκαράδα στο ανατολικό Πήλιο,
θα περάσουμε μαζί τα πιο ζεστά Χριστούγεννα!