Χαμηλές θερμοκρασίες, αλλαγή εποχής, συγκρατημένες οι τιμές στο πετρέλαιο θέρμανησς αλλά συγκρατημένοι είναι και οι καταναλωτές.

Η πρόεδρος των βενζινοπωλών Μαγνησίας, κ. Βάσω Κοντοχρήστου, μιλώντας στη δημοσιογράφο Εννη Λεβέντη και στην πρωινή ζώνη του sport fm 89,5 εξήγησε πως οι καταναλωτές είναι ακόμα επιφυλακτικοί και στις παραγγελίες πετρελαίου θέρμανσης και αρκετά προσεκτικοί και στην ημερήσια κατανάλωση καυσίμων.

Οι επισκέπτες ακόμα δεν έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στο Νομό και όλοι ελπίζουν πως με την έναρξη των σχολικών διακοπών θα αλλάξει η εικόνα και θα υπάρξει αύξηση ζήτησης και σε καύσημα και στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Αν και πάντα θετική και αισιόδοξη η κ. Κοντοχρήστου, δεν έκρυψε το δισταγμό και την ανησυχία της για το μέλλον των επιχειρήσων των βενζινοπωλών μετά από μια αρκετά δύσκολη χρονιά και ενώ ακόμα υπάρχει η σκιά δύο πολέμων που φυσικά επηρεάζουν την οικονομία στην Παγκόσμια κοινότητα.

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ:

Μικτή εικόνα σήμερα στις διεθνείς τιμές του πετρελαίου με το μπρεντ να κινείται στο επίπεδο των 75 δολαρίων το βαρέλι.

Η τιμή του πετρελαίου διεθνούς προέλευσης τύπου Brent ανεβαίνουν κατά 0,01% και διαμορφώνεται στα 75,85 δολάρια το βαρέλι για τα συμβόλαια Φεβρουαρίου 2024.

Η τιμή του αμερικανικού αργού κινείται κατά 0,06% χαμηλότερα και  διαμορφώνεται στα 71,19 δολάρια το βαρέλι για τα συμβόλαια Ιανουαρίου 2024.

syn adv group