Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας διοργανώνει ημερίδα με θέμα: Πρόγραμμα «Απόλλων»

Η Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Αλεξάνδρα Σδούκου θα είναι στους κεντρικούς ομιλητές της ημερίδας
Το «Απόλλων» είναι ίσως, το μεγαλύτερο πρόγραμμα ενεργειακού ελέγχου στη χώρα με στόχο να συνδυάσει την ενεργειακή με την κοινωνική πολική- και να ενισχύσει τις εφαρμογές Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, προκειμένου να επιτύχουμε να έχουμε θετικό κοινωνικό – περιβαλλοντικό αποτύπωμα.


Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 18 Μαίου 2024 στις 11.00π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλών Νερών του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Για τη σημαντική αυτή δράση και για τις ευρύτερες ενέργειες του Συλλόγου Καταστηματαρχών και Ξενοδόχων της περιοχής Καλών Νερών Νοτίου Πηλίου, μίλησε στην πρωινή ζώνη και στην εκπομπή Ennitime is a good time ο k. Κώστας Βαρδάκης o πρόεδρος του Συλλόγου και πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη:

Η τελευταία χημική ανάλυση δείχνει ότι τα Καλά Νερά έχουν πεντακάθαρη θάλασσα ακόμη κ σε επίπεδο βαρέων μετάλλων κλπ ουσιών.

Οι μικροβιολογικές κ χημικές αναλύσεις για την παραλία, δείχνουν ότι είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ. Ο κ. Βαρδάκης αναφέρει οτι ο έλεγχος έγινε με ιδιωτική πρωτοβουλία, προκειμένου να επισημάνουν ότι οι χημικές αναλύσεις δείχνουν την ποιότητα των νερών στον Παγασητικό γενικότερα, για να ησυχάσουν οι φόβοι και οι ανησυχίες των επισκεπτών και των κατοίκων της περιοχής.

“Η πραγματικότητα κ η αλήθεια αποδυκνείονται με ντοκουμέντα κ πειστήρια!! Τα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ σας περιμένουν να κολυμπήσετε και είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ” δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου των καταστηματαρχών και ευχήθηκε Καλό καλοκαίρι.

syn adv group