Ολοένα και μεγαλώνουν, ταυτόχρονα με την ένταση της βροχόπτωσης, τα προβλήματα και στον Βόλο και τη Μαγνησία από την κακοκαιρία Elias, η οποία συνεχίζει την παρουσία της με μεγάλα ύψη βροχής και αστραπές.


Στο κέντρο του Βόλου, σε Λαμπράκη, Ιάσονος, Παπαδιαμάντη, Λαρίσης κ.α. οι καταστάσεις μεταβάλλονται συνεχώς με τα νερά πότε να υποχωρούν και πότε να υπερχειλίζουν οδοστρώματα προκαλώντας έκτακτες διακοπές κυκλοφορίας.
Γύρω στις 4 μ.μ. σήμανε συναγερμός στην περιοχή του ΟΣΕ από εκρήξεις και καπνούς σε ηλεκτρικούς πίνακες ενώ σε κόκκινο συναγερμό βρίσκεται και πάλι η κατάσταση με τον Κραυσίδωνα στην γέφυρα του ΟΣΕ στην Παπαδιαμάντη με το νερό να βρίσκεται στις 4.50 μ.μ. στα όρια της υπερκάλυψης της χαμηλής μεταλλικής γέφυρας.


Στον Περιφερειακό Βόλου, σε τρία σημεία, υπάρχουν πολλά νερά και φερτές ύλες δυσχεραίνοντας την κυκλοφορία οχημάτων ενώ από πτώσεις δέντρων και κατολισθήσεις, έχουν προκληθεί προβλήματα σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου όπως στον δρόμο ΠΕΒ – Κανάλια κ.α.
Επίσης σημειώθηκαν πτώσεις βράχων από τη Γορίτσα και έγινε προσωρινά διακοπή κυκλοφορίας στον παραλιακό άξονα από κόμβο Γορίτσας μέχρι κόμβο Αστέρια Αγριάς, η οποία επίσης δοκιμάζεται και πάλι από την κακοκαιρία όπως και ολόκληρο το Πήλιο.